Savonlinnan oppaat ry vuoden 2021 opasyhdistys

Porvoossa viime viikonloppuna pidetyillä Suomen Opasliiton valtakunnallisilla opaskoulutuspäivillä Savonlinnan oppaat ry valittiin vuoden 2021 opasyhdistykseksi. Kunniakirja luovutettiin yhdistyksen edustajille iltajuhlassa 23.4.2022.

Perusteena valinnalle oli muun muassa verkostoituminen, maaseutualueiden esiin tuominen ja oppaitten auktorisoinnin korostaminen. Tällä hetkellä 51-vuotias yhdistys on aktiivisesti kokeillut myös uudenlaisia toimintatapoja. Pari vuotta sitten jäseniä osallistui esim. podcast-sarjan tekoon ja nyt jo perinteeksi muodostuneilla kotiseuturetkillä tutustutaan myös kaupunkikeskustan ulkopuolisiin alueisiin.

Opasyhdistyksen jäsenmäärä on 49, joista 31 on auktorisoituja oppaita. Viimeisin opaskurssi järjestettiin vuonna 2020.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s