Matkaoppaan ammattitutkinto

Savonlinnan kesäyliopisto tutkii mahdollisuuksia järjestää Matkaoppaan ammattitutkinto Savonlinnassa, yhetistyössä muiden toimijoiden kanssa. Ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintona ja sen  kriteerit ovat opetushallistuksen määrittelemät. Lisätietoja oheisen linkin kautta

http://www.oph.fi/download/111316_matkaopas_ammattitutkinto.pdf 

Opetus on tarkoitus järjestää pääosin lähiopetuksena, soveltuvin osin etäopetuksena. Niinkuin aina ammattitutkinnossa, opiskelijan aiempi osaaminen ja koulutus huomioidaan henkilökohtaisen oppimissuunnitelman teossa. Alustavasti kartoitamme oman jäsenistön ja lähialueiden oppaiden kiinnostusta osallistua tutkinnon suorittamiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s